kallas
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας  KALLAS INC.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η ΚΙΝΗΤΉΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Οι άνθρωποί μας, είναι η κληρονομιά μας και τους υπολογίζουμε ως πολύτιμα μέλη της οικογένειας Καλλά, σαν το μέσο για την ανέλιξη της εταιρείας αλλά και των συνεργατών μας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως παραπάνω από 1 στους 5 ανθρώπους της εταιρείας παραμένουν σταθερά μαζί μας πάνω από 10 χρόνια.

Χτίζουμε σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο

Υπολογίζουμε την ομάδα μας ως τον βασικό μοχλό ανάπτυξης και γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε ευκαιρίες για προσωπική αλλά και συλλογική ανάπτυξη. Το ταλέντο, η εμπειρία, το πάθος, η αυτοπεποίθηση και η δίψα για ανάπτυξη, είναι τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν την Kallas Inc. να κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο των τροφίμων.

Η συλλογική ανάπτυξη κάθε μέλους της ομάδας μας είναι άμεσα συνυφασμένη με την συλλογική ανάπτυξη της εταιρείας

Η Εταιρεία, πέρα από την τήρηση του κώδικα δεοντολογίας, φροντίζει για ένα ασφαλές, δημιουργικό και παράλληλα δυναμικό περιβάλλον εργασίας, με ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης, δίκαιες αμοιβές, και ανταγωνιστικά σχήματα επιβράβευσης βάσει δίκαιων συστημάτων αξιολόγησης, ώστε οι εργαζόμενοι να είναι περήφανοι για την εργασίας τους.

Οι άνθρωποί μας…το μέσο ανέλιξης της εταιρείας μας

Ενθαρρύνουμε την ανάληψη ευθυνών και πρωτοβουλιών ενώ η ανθρωποκεντρική προσέγγιση στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, υποστηρίζει τις ανάγκες των ανθρώπων μας, και κατ’ επέκταση την ισορροπημένη λειτουργία των τμημάτων προς την επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Για την Kallas Inc. η εύρυθμη λειτουργία και η άνοδος πηγάζει από τους ανθρώπους της. Χτίζοντας μια οικογένεια πορευόμαστε μέσα στον χρόνο και χτίζουμε σχέσεις και συνεργασίες με διάρκεια, γιατί μόνο έτσι θεωρούμε πως δίνουμε αξία σε όλους εσάς!

ΟΡΓΑΝΌΓΡΑΜΜΑ

Διοικητικό Συμβούλιο -CEO

Οι ιδρυτές και συνεχιστές της εταιρείας, είναι οι άνθρωποι που καθημερινά μοιράζονται την γνώση και την εμπειρία τους με όλα τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας, υπολογίζοντας πάντα στη δυναμική της ομάδας τους.

Για εμάς, αυτό που μετράει…είστε εσείς!

Γιάννης & Παναγιώτης Καλλάς

Νομικό Τμήμα

Με εμπειρία και κατάρτιση φροντίζει για την εύρυθμη και σύννομη λειτουργία της εταιρείας, διατηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές και διασφαλίζοντας το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο για την εταιρεία και τους συνεργάτες της.

Ενημερώνομαι διαρκώς για τους κανονισμούς και το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τις δραστηριότητες μας για να συμβάλω από την πλευρά μου στην καλύτερη λειτουργία της εταιρείας καθημερινά.

Εσωτερικός Συντονισμός

Ο εσωτερικός συντονισμός μεταξύ των τμημάτων, η ομαλή επικοινωνία και η διαχείριση των αιτημάτων των εσωτερικών ομάδων είναι το Α και το Ω για την επίτευξη της ομαλής καθημερινότητας και της τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων των εργασιών σε κάθε επίπεδο.

Η ενορχήστρωση της καθημερινότητας, και η άμεση επίλυση θεμάτων που μπλοκάρουν την ροή της δραστηριότητάς μας, είναι αυτό που κάνω. Η καθημερινότητά μου είναι ένα σπριντ!

Τμήμα Αγοραστών

Η επιτυχία βασίζεται στην ανεύρεση των κατάλληλων προϊοντικών προδιαγραφών και η ομάδα των αγοραστών το γνωρίζει καλά. Διαχειρίζεται ένα διευρυμένο δίκτυο που αποτελείται από τους σημαντικότερους σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθευτές Ά υλών και τροφίμων, με σκοπό να κλείσει τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες από άποψη ποιότητας και τιμής.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε συνεργασίες που παράγουν αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα όχι μόνο για την Kallas Inc αλλά και τους συνεργάτες μας!

Τμήμα Logistics

Η Kallas Inc. επενδύει συνεχώς στο κομμάτι των logistics δημιουργώντας ιδιόκτητους χώρους αποθήκευσης και στελεχώνοντας τα αντίστοιχα τμήματα με ικανά στελέχη, διότι για εμάς η ποιότητα και η ταχύτητα είναι προτεραιότητα.

Καθημερινό μας στοίχημα είναι η συμφερότερη, οn-time αναπλήρωση των αποθεμάτων μας προκειμένου να υπάρχει επάρκεια για τις ανάγκες των συνεργατών μας!

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών & Διανομή

Η ομάδα που έχει καθημερινή επαφή και συνεργασία με τους πελάτες μας. Είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των συνεργατών μας, δημιουργώντας σχέσεις με γερές βάσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό.

Ο πελάτης- συνεργάτης για εμένα είναι στο επίκεντρο! Το στοίχημα για εμάς είναι να διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες και να τις δρομολογούμε ταχύτατα ώστε να εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα ακόμα και αυθημερόν!

Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου

Η ποιότητα είναι η βάση της λειτουργίας μας. Η εφαρμογή πιστοποιημένων συστημάτων διαχείρισης της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, οι καθημερινοί έλεγχοι, η ψυκτική μας αλυσίδα, αλλά και η ηθική και η κοινωνική ευθύνη που διακρίνει τους ανθρώπους του τμήματος διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Δεν θα επέτρεπα ποτέ να φύγει ένα προϊόν από την εταιρεία μας αν δεν διαβεβαιώσω πως είναι στην άριστη δυνατή ποιότητα. Η διασφάλιση της ποιότητας είναι το πάθος μου.

Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας αποτελείται από καταρτισμένους επιστήμονες, οι οποίοι καθημερινά αναζητούν τις καλύτερες και πιο ποιοτικές λύσεις στις ανάγκες των συνεργατών μας. Η ιδέα κάθε συνεργάτη μπορεί να υλοποιηθεί με τη δική τους συμβολή και επιστημονικότητα.

Οι ανάγκες και το όραμα των συνεργατών μας καθορίζουν την καθημερινή μας agenda. Σε συνεργασία με τις επιστημονικές ομάδας των οίκων που εκπροσωπούμε, προτείνουμε καθημερινά λύσεις που δίνουν αξία.

Τμήμα Marketing & Επικοινωνία

Οι σωστές πρακτικές που εφαρμόζονται με γνώμονα την αξία της εταιρείας εκφράζονται μέσα από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία καναλιών επικοινωνίας με τους πελάτες και συνεργάτες μας, διατηρώντας τη φήμη που μας έχει αναδείξει στην κορυφή του κλάδου.

Είναι στο DNA του οργανισμού μας σε κάθε τι που κάνουμε να υπάρχει αξία. Πρόκληση για εμάς είναι η αντίληψη των συνεργατών μας και συλλογικά η φήμη της εταιρείας μας,  να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

Τμήμα Πωλήσεων

Οι άνθρωποι των πωλήσεων είναι η εικόνα της εταιρείας μας. Είναι εκείνοι που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους πελάτες μας, θέτοντας ως καθημερινό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών τους, παρέχοντας τις πιο σωστές λύσεις στο ταχύτερο δυνατό.

Είμαστε μία ομάδα με πάθος! Αγαπάμε να είμαστε κάθε μέρα στην αγορά αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των συνεργατών μας και να δίνουμε λύσεις σε πάνω από 10.000 επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού, αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, βιομηχανίες & βιοτεχνίες, καθώς και σημεία λιανικής.

Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

Στην βάση της εταιρείας βρίσκονται οι άνθρωποι και το τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού είναι πάντα εκεί, πρόθυμο να στελεχώσει αλλά και να αφουγκραστεί τους εργαζομένους, τους ανθρώπους στους οποίους βασίζεται η επιτυχία μας.

Είμαστε μία ανθρωποκεντρική εταιρεία! Το να βρίσκεις τους κατάλληλους ανθρώπους και όλοι μαζί, νεότεροι και πιο έμπειροι να προσανατολιζόμαστε προς ένα κοινό σκοπό είναι κάτι που πραγματικά με γεμίζει!

Τμήμα Οικονομικών

Η τήρηση των χρηματοοικονομικών διαδικασιών και πολιτικών της εταιρείας, η συνεχής παρακολούθηση των δεικτών απόδοσής σε εταιρικό αλλά και διατμηματικό επίπεδο, καθώς και η εξασφάλιση πόρων είναι όλα εκείνα που επιτρέπουν την υγιή πορεία μας μέσα στο χρόνο!

Η διαμόρφωση στρατηγικών επιλογών μέσα από την τις αναλύσεις και την επεξεργασία των οικονομικών δεδομένων είναι κάτι που δίνει αξία στην εταιρεία αλλά και στην καθημερινότητά μου

Τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων

Τα συστήματά μας είναι η ραχοκοκαλιά της λειτουργίας μας! Η απρόσκοπτη λειτουργία τους, η συνεχής αναβάθμιση βάσει των αναγκών που προκύπτουν, η έκδοση τακτικών αναφορών, η προστασία των δεδομένων, η εκπαίδευση των χρηστών και η επίλυση προβλημάτων διασφαλίζουν τις επιχειρηματικές αποφάσεις.

Ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων μας είναι αυτό που κάνω. Πρόκλησή μου η σωστή και συνεχής ροή της  πληροφορίας!