kallas
Παρουσίαση της εταιρίας  KALLAS INC.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από το 1967

στην Ελληνική και Διεθνή αγορά των τροφίμων

Με πολυετή παρουσία στην εισαγωγή και στη διανομή πρώτων υλών και τροφίμων, η KALLAS INCORPORATION A.E. έχει κατορθώσει να βρίσκεται σε ηγετική θέση, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα της παρεχόμενης πρώτης ύλης και επενδύοντας στον χώρο αυτό, επεκτείνοντας διαρκώς τις δραστηριότητές της, διατηρώντας 5 υποκαταστήματα στην Ελλάδα και 5 θυγατρικές εταιρίες σε Κύπρο και Βαλκάνια

Κλάδοι Δραστηριοποίησης

Διαθέτοντας τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα με σύγχρονες αποθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας που ξεπερνούν τις 40.000τμ, η Kallas Inc. δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς: στην Βιομηχανία Τροφίμων, παρέχοντας πρώτες ύλες για παρασκευή σε τυροκομικά, γαλακτοκομικά, ζαχαρώδη, αρτοποιία, μπισκοτοποιία, παγωτά, σοκολατοποιία, σφολιατοειδή, αλλαντοποιία κ.α., σε Αλυσίδες Super Market με προϊόντα επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας, καθώς επίσης τροφοδοτώντας με τα καλύτερα υλικά τον κλάδο της Μαζικής Εστίασης (Food Service / Ho.Re.Ca.), διανέμοντας άμεσα, δωρεάν, ακόμα και αυθημερόν προϊόντα & πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

Βιομηχανία Τροφίμων

Η άμεση απάντηση και λύση στις ανάγκες των πελατών μας αναφορικά με τις πρώτες ύλες και τα πρόσθετα τροφίμων, σε συνδυασμό με την αυξημένη γνώση, εμπειρία και επιστημονικότητα που έχει κατακτήσει η εταιρεία στην πορεία των χρόνων, μας έχει οδηγήσει στην κατάκτηση της ηγετικής θέσης στο βιομηχανικό κλάδο - μεταποίηση.

Ho.Re.Ca.

Η μαζική εστίαση και ο τουρισμός αποτελούν έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο με πολλαπλές απαιτήσεις, στον οποίο ανταποκρινόμαστε με αμεσότητα στις ανάγκες τους, παρέχοντας άριστης ποιότητας προϊόντα στον ταχύτερο χρόνο, ισχυροποιώντας συνεχώς την παρουσία μας και το δίκτυο διανομής μας.

Αλυσίδες Super Market

Έχοντας ως κριτήριο την άριστη ποιότητα και θέλοντας να φτάσει στον τελικό καταναλωτή ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών, αναπτυσσόμαστε συνεχώς στο χώρο της λιανικής, προμηθεύοντας τα Super Market με προϊόντα επώνυμα, αλλά και ιδιωτικής ετικέτας

Το όραμά μας

Όραμά μας είναι να στεκόμαστε υπεύθυνα και με σεβασμό απέναντι στις σύγχρονες ανάγκες των συνεργατών μας προσφέροντας καθημερινά, προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, επιτελώντας στο ακέραιο, τον ρόλο μας ως μία ισχυρή, αξιόπιστη και κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία που εξελίσσεται διαρκώς σε διεθνές επίπεδο.

Οι δεσμεύσεις μας

1

Προς τους πελάτες

Να είμαστε εστιασμένοι στις καθημερινές τους ανάγκες, πρόθυμοι να δώσουμε αξιόπιστες επιλογές και λύσεις σε κάθε τους βήμα.

2

Προς τους ανθρώπους μας

Να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες για να εργάζονται κάθε μέρα, αναπτύσσοντάς τους σαν επαγγελματίες & σεβόμενοι την προσωπική τους ζωή.

3

Για το περιβάλλον

Να σεβόμαστε και να υποστηρίζουμε την αειφόρο ανάπτυξη, χωρίς να επιβαρύνουμε το φυσικό οικοσύστημα.

4

Για τις τοπικές κοινωνίες

Με σεβασμό στον άνθρωπο, συνεισφέρουμε ενεργά στην κοινωνική ευημερία στηρίζοντας κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Οι αξίες μας

Στο επίκεντρο των αξιών μας βρίσκεστε εσείς!

Δημιουργούμε ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις που στηρίζονται στην ειλικρίνεια, το ήθος, τον αμοιβαίο σεβασμό, την αποτελεσματική συνεργασία,  με στόχο να κάνουμε πραγματικότητα τα δικά σας όνειρα. Με αποδεδειγμένη εμπειρία και επιστημονικότητα, αλλά πάνω απ’ όλα αφοσίωση, λειτουργούμε ως ο αξιόπιστος σύμβουλός σας με στόχο να κερδίζουμε κάθε μέρα την εμπιστοσύνη σας!

Γιατί αυτό που μετράει για εμάς…
είστε εσείς!

Η πορεία μας

Διατηρώντας την πάγια τακτική μας να είμαστε αφοσιωμένοι στις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας από την ίδρυση της εταιρείας έως και σήμερα αναπτυσσόμαστε συνεχώς, ώστε να διακινούμε προϊόντα άριστης ποιότητας σε διεθνές επίπεδο, στο μικρότερο δυνατό χρόνο, αλλά και να προσφέρουμε τις γνώσεις μας που έχουν προκύψει από την πολυετή εμπειρία στο χώρο των τροφίμων.

1967

Ιδρύεται η Kallas-Papadopoulos, με έδρα την Αθήνα

1990

H διοίκηση της εταιρείας περνά στη δεύτερη γενιά και εγκαινιάζεται μια νέα εποχή

1996

Δημιουργούνται οι πρώτες ιδιόκτητες αποθήκες στην Αθήνα συνολικής έκτασης 3.000m2

2000

Εγκαινιάζεται το δεύτερο υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη

2006

Η επέκταση συνεχίζεται με το υποκατάστημα του Βόλου.

2008

Το δίκτυο επεκτείνεται με τη δημιουργία της θυγατρικής εταιρείας στη Ρουμανία και την αρχή της διανομής των προϊόντων στην Αλβανία

2009

Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο ιδιόκτητο logistics center στο Βαθύ Αυλίδας, έκτασης 2.000 m2

2012

Ιδρύεται η θυγατρική εταιρεία της Κύπρου και επεκτείνεται η εγκατάσταση των logistics των Αθηνών με τη δημιουργία επιπλέον 8.000m2 αποθηκευτικού χώρου

2014

Επεκτείνεται το logistics center της Θεσσαλονίκης κατά 2.000m2, δημιουργείται νέο logistics center στον Βόλο έκτασης 1.500 m2 και παράλληλα ιδρύεται η θυγατρική εταιρεία στη Βόρεια Μακεδονία.

2016

Ιδρύεται η 4η θυγατρική εταιρεία στη Βουλγαρία

2018

Ιδρύεται η 5η θυγατρική εταιρεία στη Σερβία, επεκτείνεται το logistics center στη Θεσσαλονίκη με παράλληλη αγορά νέου οικοπέδου στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την ανέγερση νέου κτιρίου. Εγκαινιάζεται ακόμα μία ιδιόκτητη εγκατάσταση, στα Ιωάννινα, με αποθηκευτικό χώρο 3.000 m2.

2019

Εγκαινιάζεται η μεγαλύτερη εγκατάσταση με καταψύξεις στα Βαλκάνια, συνολικού αποθηκευτικού χώρου 13.000 m2 . Δημιουργούνται ακόμα δύο νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Logistics, στη Ρουμανία 5.000 m2 και στην Κύπρο 6.000 m2.

2020

Η μετοχική σύνθεση της εταιρείας αλλάζει και περνά εξ’ ολοκλήρου στην οικογένεια Καλλά, μετονομάζεται σε Kallas Incorporation Α.Ε και σηματοδοτείται μια νέα εποχή αλλαγής και συνεχούς εξέλιξης